Lastpass extension crashes in Chrome

Please post your problem description here

Moderator: Barb@Invincea

Lee85286
Posts: 1
Joined: Wed Dec 05, 2018 6:30 pm

Re: Lastpass extension crashes in Chrome

Post by Lee85286 » Sat Dec 15, 2018 9:47 am

Has there been anymore progress with this issue? I've encountered it exactly as described by OP, and the only solution is to delete the contents of the sandbox. Unfortunately that also deletes the browser state and means I can't use the sandbox indefinitely.

Windows 10 (64-bit)
Chrome 71.0.3578.98 (Official Build) (64-bit)
Lastpass 4.21.2
Sandboxie 5.26 (64-bit)

Code: Select all

[GlobalSettings]

Template=LastPass
Template=WindowsRasMan
Template=SynapticsTouchPad
Template=WindowsLive
Template=Evernote
Template=OfficeLicensing
Template=OfficeClickToRun

[DefaultBox]

ConfigLevel=7
AutoRecover=y
BlockNetworkFiles=y
Template=qWave
Template=WindowsFontCache
Template=BlockPorts
Template=LingerPrograms
Template=Chrome_Phishing_DirectAccess
Template=Firefox_Phishing_DirectAccess
Template=AutoRecoverIgnore
RecoverFolder=C:\Users\mlee6\Google Drive
RecoverFolder=%{374DE290-123F-4565-9164-39C4925E467B}%
RecoverFolder=%Personal%
RecoverFolder=%Favorites%
RecoverFolder=%Desktop%
BorderColor=#00FFFF,ttl
Enabled=y
CopyLimitKb=89090

[UserSettings_0C0A01DA]

SbieCtrl_UserName=mlee6
SbieCtrl_NextUpdateCheck=1544990175
SbieCtrl_UpdateCheckNotify=n
SbieCtrl_ShowWelcome=n
SbieCtrl_WindowCoords=209,159,1238,632
SbieCtrl_ActiveView=40021
SbieCtrl_HideMessage=2335,conathst.exe [33 / 0]
SbieCtrl_HideMessage=2335,conathst.exe [33 / 5]
SbieCtrl_BoxExpandedView=,
SbieCtrl_RecoverTarget=C:\Users\mlee6\Google Drive\Car Insurance
SbieCtrl_RecoverTarget=C:\Users\mlee6\Downloads
SbieCtrl_SaveRecoverTargets=y
SbieCtrl_EnableLogonStart=y
SbieCtrl_EnableAutoStart=y
SbieCtrl_AddDesktopIcon=y
SbieCtrl_AddQuickLaunchIcon=y
SbieCtrl_AddContextMenu=y
SbieCtrl_AddSendToMenu=y

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 3020
Joined: Mon Nov 07, 2016 3:10 pm

Re: Lastpass extension crashes in Chrome

Post by Barb@Invincea » Mon Dec 17, 2018 9:58 am

Hello Lee85286,

We are still unable to repro the issue. Do you have steps to reproduce this?
What is the exact behavior that you are seeing? Are there any errors ?
Have you tried the latest beta? viewtopic.php?f=66&t=26117
What is the exact Windows version that you are using?
I also see you have 2335,conathst.exe [33 / 5] listed... What is your Antivirus software? And when is this message triggering?

Unfortunately, without being able to reproduce the issue, and considering this is out of scope, it will be hard to find a solution . But, if anybody can provide more detailed explanations about what is happening, perhaps capture the problem (if you can reproduce it) using procmon + Resource Access Monitor, we should be able to further investigate, if time permits.

Regards,
Barb.-

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: test47 and 23 guests