5.01 Beta Available (latest version 5.04 RC)

Listing issues addressed in beta version 5.01
fhvr40
Posts: 9
Joined: Thu Jan 20, 2011 4:21 am

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.8)

Post by fhvr40 » Tue Aug 18, 2015 2:48 am

SBIE 5.01.8 x64 / Win7 x64
"VLC run sandboxed no audio/video..."
I have nearly the same problem - all audio files: no sound, in my case video seams to work, but all without sound. All is ok outside the sandbox.

Nix
Posts: 248
Joined: Wed Sep 11, 2013 12:15 am
Location: Philippines

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.8)

Post by Nix » Tue Aug 18, 2015 5:36 am

Nix wrote:To clarify VLC has no audio on both(MP3) and video(AVI).
Edit: To clarify VLC has no audio on both MP3 and AVI format, video works fine.
Regards,
Nix

Win7 Ultimate (x64)

Image

Solution-Design
Posts: 28
Joined: Thu Oct 21, 2010 8:06 am
Contact:

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.8)

Post by Solution-Design » Tue Aug 18, 2015 9:20 am

Sandboxie latest Beta still having problems with fonts. It takes either a long time, or it doesn't work, to load fonts in a Web page.
Windows 10 / x 64, complete latest AMD
Opera 12.17 x 86

If I want to atached a file in this Forum (Oera 12.17 x86 work in Sanboxie), than Opera crashed.
Attachments
Sandboxie 3.jpg
Sandboxie 3.jpg (198.86 KiB) Viewed 1710 times
Sandboxie 2.jpg
Sandboxie 2.jpg (127.58 KiB) Viewed 1710 times
Sandboxie 1.jpg
Sandboxie 1.jpg (174.09 KiB) Viewed 1710 times

btm
Posts: 160
Joined: Sat Nov 23, 2013 11:31 am

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.8)

Post by btm » Tue Aug 18, 2015 10:32 am

Tested 5.01.8 on my real Windows 7 x64 today, once again Skype had trouble with audio but instead of a blank list I saw this:

Microphone
{0.0.1.00000000}.{32dfff67-1c99
Speakers
{0.0.0.00000000}.{5c76cdef-c4dd

checking with regedit shows they are related to my actual sound card and devices however only one area had the exact same string:
HKEY_USERS\*S-I-D*\Software\Microsoft\Internet Explorer\LowRegistry\Audio\PolicyConfig\PropertyStore\


Update:
Removing Skypes user data directory and clearing it's sandbox didn't help.
I then tested it in a clean/updated Windows 7 x64 VM to rule out my other third party programs and had expected it to work but it had the same issue. Maybe it's OS specific and as you tested in 10 it didn't show up? Guess I'm installing 10 in a VM to test that theory next :P
This account has been abandoned. If you need to PM me, please send a message to Syrinx.

btm
Posts: 160
Joined: Sat Nov 23, 2013 11:31 am

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.8)

Post by btm » Tue Aug 18, 2015 12:21 pm

Testing Skype in Windows 10 was a no go. Inside sandboxie the menu is missing. You can see it when it's on the 'connecting' phase but there is no way to get to the settings at that point. Once it's loaded the menu is gone and shortcuts like Alt+T don't work. It threw up a lot of errors like 'out of system resources' and 'parameter is incorrect' as well. I even tried 'run as administrator' - no change. Outside of sandboxie the menu was there and no issues. So basically I don't know if it has the same sound issue on Windows 10 as I couldn't get to the device selection after all but it certainly has other problems!
This account has been abandoned. If you need to PM me, please send a message to Syrinx.

DemonAk
Posts: 31
Joined: Thu Dec 05, 2013 2:28 am
Contact:

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.8)

Post by DemonAk » Tue Aug 18, 2015 1:30 pm


Curt@invincea
Sandboxie Lead Developer
Sandboxie Lead Developer
Posts: 1664
Joined: Fri Jan 17, 2014 5:21 pm
Contact:

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.9)

Post by Curt@invincea » Tue Aug 18, 2015 2:07 pm

5.01.9 has been released.

xy667
Posts: 48
Joined: Sun Jul 12, 2015 8:42 am

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.9)

Post by xy667 » Tue Aug 18, 2015 3:38 pm

I'm still having strange issues with the way some programs are displayed. Tox is one example (see my earlier post) but its also happened with uTorrent and Roboform. Tox always looks weird in Sandboxie but uTorrent and Roboform intermittently display strangely (missing menu headings, "squashed" windows etc)

I'll be sure to try 5.01.9 to see if it helps...

Update: Roboform still looks messed up even after the upgrade to 5.01.9:

Image

I can't even edit entries in Roboform as they look corrupted:

Image
Last edited by xy667 on Tue Aug 18, 2015 4:25 pm, edited 1 time in total.

bo.elam
Sandboxie Guru
Sandboxie Guru
Posts: 2894
Joined: Wed Apr 22, 2009 9:17 pm

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.9)

Post by bo.elam » Tue Aug 18, 2015 3:54 pm

Curt@invincea wrote:5.01.9 has been released.
All looking good in W7 32 bits. :)

Bo

Yuno
Posts: 30
Joined: Sun Aug 02, 2015 2:14 am
Location: Canada

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.8)

Post by Yuno » Tue Aug 18, 2015 5:18 pm

DemonAk wrote:http://www.sandboxie.com/SandboxieInstall64-501-9.exe Still crash steam games =\
^

Craig@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 3523
Joined: Thu Jun 18, 2015 3:00 pm
Location: DC Metro Area

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.8)

Post by Craig@Invincea » Tue Aug 18, 2015 6:19 pm

Solution-Design wrote:Sandboxie latest Beta still having problems with fonts. It takes either a long time, or it doesn't work, to load fonts in a Web page.
Windows 10 / x 64, complete latest AMD
Opera 12.17 x 86

If I want to atached a file in this Forum (Oera 12.17 x86 work in Sanboxie), than Opera crashed.
Yes, This has not been fixed as of yet. When it is, it will be posted in the release change log. The font issue is system wide in Win10 using sbie. It shows up more in FF. But it can happen all over. Chrome is immune.

Craig@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 3523
Joined: Thu Jun 18, 2015 3:00 pm
Location: DC Metro Area

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.8)

Post by Craig@Invincea » Tue Aug 18, 2015 6:21 pm

btm wrote:Testing Skype in Windows 10 was a no go. Inside sandboxie the menu is missing. You can see it when it's on the 'connecting' phase but there is no way to get to the settings at that point. Once it's loaded the menu is gone and shortcuts like Alt+T don't work. It threw up a lot of errors like 'out of system resources' and 'parameter is incorrect' as well. I even tried 'run as administrator' - no change. Outside of sandboxie the menu was
Menthere and no issues. So basically I don't know if it has the same sound issue on Windows 10 as I couldn't get to the device selection after all but it certainly has other problems!
The menu missing is related to the system wide font issue w/ Win10 and SBIE. A fix has not been issued as of yet. Chrome is the only program thus far that seems to be immune from weird font, pop windows, menus, etc issues.

Craig@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 3523
Joined: Thu Jun 18, 2015 3:00 pm
Location: DC Metro Area

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.9)

Post by Craig@Invincea » Tue Aug 18, 2015 6:24 pm

xy667 wrote:I'm still having strange issues with the way some programs are displayed. Tox is one example (see my earlier post) but its also happened with uTorrent and Roboform. Tox always looks weird in Sandboxie but uTorrent and Roboform intermittently display strangely (missing menu headings, "squashed" windows etc)

I'll be sure to try 5.01.9 to see if it helps...

Update: Roboform still looks messed up even after the upgrade to 5.01.9:

Image

I can't even edit entries in Roboform as they look corrupted:

Image
It's the known font issue that happens w/ Win 10 and SBIE. It has not been rectified as of yet. When it is, the details will be posted in the change log. Only what Curt puts in the change log reflects what has been addressed.

Nix
Posts: 248
Joined: Wed Sep 11, 2013 12:15 am
Location: Philippines

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.9)

Post by Nix » Tue Aug 18, 2015 6:37 pm

@Craig,


Still no audio in VLC...
Regards,
Nix

Win7 Ultimate (x64)

Image

Craig@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 3523
Joined: Thu Jun 18, 2015 3:00 pm
Location: DC Metro Area

Re: 5.01 Beta Available (latest version 5.01.9)

Post by Craig@Invincea » Tue Aug 18, 2015 6:45 pm

Nix wrote:@Craig,


Still no audio in VLC...
Alright. I'll see if I can break it tomorrow. In testing we saw no issues. Of course, that's a clean Win install w/ the basics.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest