[.04] SBIE2205 Service not implemented: Clipboard Bitmap

Listing issues addressed in beta version 4.07
Locked
Domochevsky
Posts: 125
Joined: Wed Jun 05, 2013 7:04 pm

[.04] SBIE2205 Service not implemented: Clipboard Bitmap

Post by Domochevsky » Wed Nov 13, 2013 12:34 pm

SBIE2205 Service not implemented: Clipboard Bitmap (fmt 0008)

As the title implies. This is a new issue. It did not exist before this version of sandboxie.

Encountered in: Win7 64bit Home Premium.

Software used: openCanvas 5.5.19 Trying to copy and paste a layer (or anything, really) will result in this error message and nothing happening in the program itself.

Edit: I just tested it again. .01 does not have this problem, making it unique to .03

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Thu Nov 14, 2013 4:55 am

You're right, this was added in version 4.07.02/.03.
Are you sure this worked before, or did you just not get a message about it and not notice that it didn't work?
tzuk

Domochevsky
Posts: 125
Joined: Wed Jun 05, 2013 7:04 pm

Post by Domochevsky » Thu Nov 14, 2013 7:42 am

This definitely worked before. It's a basic function, like copy and paste, for images. I straight up can't work without it.

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Fri Nov 15, 2013 5:02 am

Yeah, I see this message when I copy from MSPaint outside sandbox to MSPaint in sandbox, but pasting still works fine.
Maybe MSPaint tries multiple approaches to copy a bitmap and your program tries just one thing.
I'll look into it.
tzuk

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Mon Nov 25, 2013 2:01 pm

Please check if version 4.07.04 fixes this problem.
tzuk

Domochevsky
Posts: 125
Joined: Wed Jun 05, 2013 7:04 pm

Post by Domochevsky » Wed Nov 27, 2013 5:20 am

Tested and seems to work without error now. :)

Lil38reb
Posts: 2
Joined: Mon Dec 16, 2013 10:56 pm

Post by Lil38reb » Tue Dec 17, 2013 1:56 am

:evil: I am running Win 8 Pro 64 bit and have the same problem with SBIE2205 as described by Domochevsky. I get this error with every opening of Sanboxie. I have gone to Sandboxie Control and deleted the sandbox, but the very next time I open Sandboxie, it comes right back. This is a new issue as I have never seen it before the last couple of updates.

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Tue Dec 17, 2013 4:04 am

Please double check if this topic is not more appropriate to your problem report:

http://www.sandboxie.com/phpbb/viewtopic.php?t=17450
tzuk

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests