[.03] IE10 quits with beta 4.07.02

Listing issues addressed in beta version 4.07
Locked
deugniet
Posts: 335
Joined: Thu Jan 29, 2009 12:16 pm

[.03] IE10 quits with beta 4.07.02

Post by deugniet » Wed Nov 06, 2013 9:06 am

IE10 quits with beta 4.07.02 (W7 64 bits). File iexplore.exe doesnt disappear, it stays in sandbox.

Reverted to 4.07.01.

monami
Posts: 54
Joined: Tue Jul 20, 2010 8:27 am

Post by monami » Wed Nov 06, 2013 9:50 am

I assume my issue is similar but I am running Windows 8.1 64 bit, IE11 & 4.07.02...the bowser tries to start but never gets to the home page then it just quits. Also after it quits iexplore.exe hangs in the sandbox so I need to terminate it to clear the sandbox. Reverted to 4.07.01 as well!
Regards,

Monami

Window 8.1 64bit & Windows 7 Home Premium 64bit & XP Home 32bit (all SP's & updates, running as admin), NS 2015, Sandboxie purchased & activated (always latest version including betas unless otherwise specified)

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Wed Nov 06, 2013 10:09 am

Sorry about that. I should have tested better. I'll take a look.
tzuk

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Fri Nov 08, 2013 2:29 am

Please try version 4.07.03.
tzuk

deugniet
Posts: 335
Joined: Thu Jan 29, 2009 12:16 pm

Post by deugniet » Fri Nov 08, 2013 2:34 am

Fixed (using with just released IE11). Thanks Tzuk.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest