[.01] SBIE 4 - Failed to start program error 267

Listing issues addressed in beta version 4.07
Locked
otyg

[.01] SBIE 4 - Failed to start program error 267

Post by otyg » Thu Oct 03, 2013 10:16 am

Hello,
I upgraded from version 3.57 and now I get this error message when trying to double click a file on a sbie forced folder on a shared mapped drive,

Forced folder is set to (this is a mapped network drive)
Z:\test\

Forced Program is (I don't this this contributes to the problem, since even programs not listed here get the error.)
mpc-hc.exe

when I try to double click on an avi file under z:\test it pops up this error

SBIE2337 Failed to start program: [44 / 267]

this seems to only happen on shared folders from what I can tell.

if I use right click > Open With - then choose media player classic it will open ok, so its something with double clicking the file, btw I just used mpc as an example it seems to have the issue with any type of file including winrar, opening zip files, even txt files with notepad will get the error.

Ideas?

otyg

Post by otyg » Thu Oct 03, 2013 12:52 pm

Upon further testing it appears using "Open With" doesn't cause the program to open in sandboxie at all even if the current dir is under a "forced folder", though it will run under sandboxie if the open with program was under "forced programs", not listed it will start outside of sandboxie.

I also updated to the latest version of sbie 4.05.12 and the "SBIE2337 Failed to start program: [44 / 267]" is still present

Basically
1. Double click produces SBIE2337 Failed to start program: [44 / 267] under a mapped network drive, looking under task manager the program does start then quickly close
2. Using explorer Right click -> "Open With" - (program) under a "forced folder" path fails to open the program in sandboxie

otyg

Post by otyg » Mon Oct 21, 2013 10:34 pm

any ideas on this issue? it still happens in 4.0.6, just add a mapped shared folder to the forced folders , then try to open a file like .txt and it will give a error

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 5:57 pm

Post by tzuk » Tue Oct 22, 2013 11:31 am

Yes, I did not comment here yet, sorry, but I did look into it and will be fixed in the next beta I release.
tzuk

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 5:57 pm

Post by tzuk » Thu Oct 24, 2013 11:42 am

Please check version 4.07.01.
tzuk

otyg

Post by otyg » Sun Oct 27, 2013 6:12 am

Great, looks like everything is working again,
Thanks for fixing :)

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest