SBIE2203 Error

Listing issues addressed in beta version 4.05
Locked
Kendall.a
Posts: 23
Joined: Wed May 30, 2012 12:03 am

SBIE2203 Error

Post by Kendall.a » Sat Aug 10, 2013 7:56 pm

Windows 7, 64 bit; Sandboxie 4.04 (64 bit)

Maxthon is my default browser. Every time I open up Maxthon, I get the following:
SBIE2203 Failed to communicate with Sandboxie Service: *GUIPROXY_00000001 - Maxthon.exe [C0000024]
SBIE2203 Failed to communicate with Sandboxie Service: *GUIPROXY_00000001 - Maxthon.exe [C0000024]
SBIE2203 Failed to communicate with Sandboxie Service: *GUIPROXY_00000001 - Maxthon.exe [C0000024]
SBIE2203 Failed to communicate with Sandboxie Service: *GUIPROXY_00000001 - Maxthon.exe [C0000024]
SBIE2203 Failed to communicate with Sandboxie Service: *GUIPROXY_00000001 - Maxthon.exe [C0000024]
SBIE2203 Failed to communicate with Sandboxie Service: *GUIPROXY_00000001 - Maxthon.exe [C0000024]
SBIE2203 Failed to communicate with Sandboxie Service: *GUIPROXY_00000001 - Maxthon.exe [C0000024]
SBIE2203 Failed to communicate with Sandboxie Service: *GUIPROXY_00000001 - Maxthon.exe [C0000024]
SBIE2203 Failed to communicate with Sandboxie Service: *GUIPROXY_00000001 - Maxthon.exe [C0000024]
What's odd is that everything appears to function normally and I don't see any problems or issues.

Please note that I do have a separate Maxthon sandbox and Maxthon is a forced program.

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Sun Aug 11, 2013 3:20 am

Please try version 4.05.04 which you can download here:

http://www.sandboxie.com/phpbb/viewtopic.php?t=16079
tzuk

Kendall.a
Posts: 23
Joined: Wed May 30, 2012 12:03 am

Post by Kendall.a » Sun Aug 11, 2013 4:27 pm

Thank you. Since updating the program, I no longer receive this error.

cybrguy

Post by cybrguy » Sun Sep 22, 2013 3:05 pm

Still getting the error with this version, but it comes up much less often.

cybrguy

Post by cybrguy » Sun Sep 22, 2013 7:05 pm

cybrguy wrote:Still getting the error with this version, but it comes up much less often.
I found that the service had not updated and was still 4.04. After uninstalling all of it and reinstalling the new version complete, the errors seem to have been vanquished.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests