New version 4.02 is buggy

Listing issues addressed in beta version 4.03
Locked
compeqcloudy
Posts: 10
Joined: Tue Sep 11, 2012 5:47 am

New version 4.02 is buggy

Post by compeqcloudy » Mon Jul 01, 2013 2:46 am

My system is WIn7-pro,32bit

When I upgraded it from 3.76 to 4.02

Many programs can not be started or become very slow,even i create a new sandbox, still fail ,i don't know why?

conflict programs:
- Foxit reader http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/
- QQgame http://www.qqgames.com/index.html

......

bo.elam
Sandboxie Guru
Sandboxie Guru
Posts: 2729
Joined: Thu Apr 23, 2009 2:17 am

Re: New version 4.02 is buggy

Post by bo.elam » Mon Jul 01, 2013 5:58 am

compeqcloudy wrote:My system is WIn7-pro,32bit

conflict programs:
- Foxit reader http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/
Hi compeqcloudy, I am also using Foxit (portable) on my W7 32 bits laptop. On my end, I haven't upgraded to their latest version, still using 6.0.2.0413 and haven't experienced any issues between SBIE 4 and Foxit. Personally, I can force Foxit to run sandboxed or run PDF files sandboxed out of the browser on my browser (FF/IE9) sandbox. What kind of problem are you having?, Is Sandboxie giving you an error?

Bo

compeqcloudy
Posts: 10
Joined: Tue Sep 11, 2012 5:47 am

Re: New version 4.02 is buggy

Post by compeqcloudy » Mon Jul 01, 2013 6:11 am

bo.elam wrote:
compeqcloudy wrote:My system is WIn7-pro,32bit

conflict programs:
- Foxit reader http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/
Hi compeqcloudy, I am also using Foxit (portable) on my W7 32 bits laptop. On my end, I haven't upgraded to their latest version, still using 6.0.2.0413 and haven't experienced any issues between SBIE 4 and Foxit. Personally, I can force Foxit to run sandboxed or run PDF files sandboxed out of the browser on my browser (FF/IE9) sandbox. What kind of problem are you having?, Is Sandboxie giving you an error?

Bo
No any error message to be shown,but very slow,open a pdf file need 1min+,old version only a few second

bo.elam
Sandboxie Guru
Sandboxie Guru
Posts: 2729
Joined: Thu Apr 23, 2009 2:17 am

Post by bo.elam » Mon Jul 01, 2013 7:45 pm

In my case, PDF files open immediately when I click on them. I have been using and testing version 4 since the first beta, based on my experience using V4, I feel that Foxit is one of the programs that have behaved the best running sandboxed using the new SBIE version from day one. I recommend you check your antivirus to make sure is not causing a delay opening or closing the sandbox. I don't use scanners but when I used them, I remember some antivirus can cause a long delay opening the sandbox. Check your antivirus, it might be your problem.

Bo

compeqcloudy
Posts: 10
Joined: Tue Sep 11, 2012 5:47 am

Post by compeqcloudy » Tue Jul 02, 2013 1:40 am

bo.elam wrote:In my case, PDF files open immediately when I click on them. I have been using and testing version 4 since the first beta, based on my experience using V4, I feel that Foxit is one of the programs that have behaved the best running sandboxed using the new SBIE version from day one. I recommend you check your antivirus to make sure is not causing a delay opening or closing the sandbox. I don't use scanners but when I used them, I remember some antivirus can cause a long delay opening the sandbox. Check your antivirus, it might be your problem.

Bo
Hi Bo,

Thanks for your advice, but i don't use any antiviru software, SBIE is safe enough for me,maybe i can try to rebuild sandboxie.ini and all sandboxs

Cloud

bo.elam
Sandboxie Guru
Sandboxie Guru
Posts: 2729
Joined: Thu Apr 23, 2009 2:17 am

Post by bo.elam » Tue Jul 02, 2013 5:19 am

compeqcloudy wrote:maybe i can try to rebuild sandboxie.ini and all sandboxs
Yeah, creating a new sandbox and trying Foxit in it is a good idea. You can also try the latest beta, 4.03.03. I just installed it in my XP and I can tell you, SBIE V4 feels better today than yesterday. 8)

Bo

mzinkan
Posts: 54
Joined: Sun Oct 19, 2008 4:11 pm

4.02 is buggy for me as well

Post by mzinkan » Tue Jul 02, 2013 3:05 pm

Hi Tzuk,

I've installed v4.02 twice. The first time, SB didn't act right, so I gave it another shot a couple of days later. My PC is running Win7 Ultimate 64-Bit and I normally use IE9.

After installation overwrite of previous version, SB would not open the browser on first try. On second try the browser opened, but it was on the taskbar without opening a window.

Once after closing the browser, SB's systray icon stayed with a red "x", saying that it was deleting files. It wouldn't go back to normal until I reopened the browser much later. I realize IE9 takes a while to fully close, but I don't think that was the issue.

When I have a SB browser open and click on a link in Outlook 2007, SB opens up a new window, instead of a new tab. Version 3.76 opens up a new tab.

This happened the next morning, while clicking on a Facebook link in an opened email window in Outlook 2007:
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe

I've uninstalled v4.02 and gone back to v3.76 again!

Regards,
Mike

compeqcloudy
Posts: 10
Joined: Tue Sep 11, 2012 5:47 am

Re: 4.02 is buggy for me as well

Post by compeqcloudy » Tue Jul 02, 2013 3:46 pm

mzinkan wrote:Hi Tzuk,

I've installed v4.02 twice. The first time, SB didn't act right, so I gave it another shot a couple of days later. My PC is running Win7 Ultimate 64-Bit and I normally use IE9.

After installation overwrite of previous version, SB would not open the browser on first try. On second try the browser opened, but it was on the taskbar without opening a window.

Once after closing the browser, SB's systray icon stayed with a red "x", saying that it was deleting files. It wouldn't go back to normal until I reopened the browser much later. I realize IE9 takes a while to fully close, but I don't think that was the issue.

When I have a SB browser open and click on a link in Outlook 2007, SB opens up a new window, instead of a new tab. Version 3.76 opens up a new tab.

This happened the next morning, while clicking on a Facebook link in an opened email window in Outlook 2007:
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe
SBIE2314 Canceling process SandboxieDcomLaunch.exe

I've uninstalled v4.02 and gone back to v3.76 again!

Regards,
Mike
The same error to me too

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 5:57 pm

Post by tzuk » Wed Jul 03, 2013 12:18 pm

Version 4.03.03 fixes one case where SBIE2314 is triggered erroneously.

Please upgrade to it and check if it makes a difference.

http://www.sandboxie.com/phpbb/viewtopic.php?t=15836
tzuk

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests