[4.03.04] Runtime libraries error with an old working script

Listing issues addressed in beta version 4.03
Locked
Max100
Posts: 171
Joined: Tue Oct 20, 2009 8:22 pm

[4.03.04] Runtime libraries error with an old working script

Post by Max100 » Sat Jun 29, 2013 12:08 pm

Steps to reproduce it:

1) Install Sandboxie 4.03.02
2) Install this in a sandbox of your choice (press Avanti>, then Install and Fine).
3) Install this in the same sandbox as before (press Avanti, again Avanti, then Install. Before to press Fine, please unselect the checkbox "Eseguire Carpe-PC" .)

4) Create a file named "start.bat" with these lines:

Code: Select all

sc start "Micro Focus License Manager"
start /wait c:\svabi\program\ca-start.exe

5) Copy start.bat in c:\svabi\program\ folder.
6) Add these lines to the end of your sandbox configuration:

Code: Select all

LingerProcess=mflmma.exe
LingerProcess=mflmwin.exe

7) Open start.bat from the sandbox. You will see this error:
Runtime DLL’CBLRTSM’ version 4.0, entry point-mFgWinMain2 not recorder in registry, not found or incompatible with requirement of dynamically bound COBOL program. Dynamic bindind of RTS require: Runtime DLL’CBLRTSM’, at least Version 4.0


I have Windows 7 x64 Ultimate and this issue doesn't happen in 3.76.

Thx. :wink:
Last edited by Max100 on Fri Jul 05, 2013 11:56 am, edited 1 time in total.

Max100
Posts: 171
Joined: Tue Oct 20, 2009 8:22 pm

Post by Max100 » Fri Jul 05, 2013 11:55 am

Reproducible with 4.03.04 (title updated).

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 5:57 pm

Post by tzuk » Sat Jul 06, 2013 7:36 pm

Alright, I will take a look at this.
tzuk

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 5:57 pm

Post by tzuk » Sun Jul 07, 2013 4:52 pm

This is a problem with loading the environment variables, which were set into the sandbox by the installers you run in the sandbox.
The problem will be fixed in the next version that I will release.
tzuk

Max100
Posts: 171
Joined: Tue Oct 20, 2009 8:22 pm

Post by Max100 » Mon Jul 08, 2013 5:33 pm

Fixed here with 4.04. Thank you. :wink:

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest