[.01] hotkeys not regeistering

Listing issues addressed in beta version 4.03
Locked
joho

[.01] hotkeys not regeistering

Post by joho » Fri Jun 21, 2013 10:12 pm

when i updated to the latest version some of the programs i run in sandboxie are unable to register hotkeys so wont work if i reinstall a older version of sandboxie they work fine anyone got a clue how i can solve this?

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 5:57 pm

Post by tzuk » Sat Jun 22, 2013 6:02 pm

Version 4.02, at least for now, is slightly less accepting of what programs can do in the sandbox. Less common stuff like registry hotkeys is the type of thing that doesn't work. Please tell me which program isn't working and I may look into it to see what I can do.
tzuk

joho

Post by joho » Sun Jun 23, 2013 5:21 pm


tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 5:57 pm

Post by tzuk » Tue Jun 25, 2013 10:36 am

Please check if version 4.03.01 makes a difference. Note that you will need to enable a window access setting. Please see:

http://www.sandboxie.com/phpbb/viewtopic.php?t=15837
tzuk

kai
Posts: 16
Joined: Thu Jun 27, 2013 4:19 am

4.02 issues, hotkeys conflicts of sandboxed application

Post by kai » Thu Jun 27, 2013 4:35 am

i am currently encountering a problem that hotkeys of screen capture softwares such as hypersnap are not working. same problem occurs in my IM software as well~

rolling back to 376 atm~

PS:sorry for my broken english~

Guest911

Post by Guest911 » Fri Jun 28, 2013 3:43 pm

@kai: Did you read tzuks post directly above yours?! Please check version 4.03.02 and enable the window access setting. Thanks.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests