[.07] SBIE 4 still not letting me print from browsers

Listing issues addressed in beta version 4.01
Locked
dja2k
Posts: 123
Joined: Wed Sep 12, 2007 1:16 pm

[.07] SBIE 4 still not letting me print from browsers

Post by dja2k » Mon Apr 22, 2013 11:14 pm

SBIE 4.01.06 beta still not letting me print within Firefox and Opera, don't use IE so haven't checked that. SBIE 3.76 printed just fine, but the problem started while trying the v4 beta builds. I run Emsisoft Anti-Malware and Online Armor, but even if I disable them completely, the problem still there. Here is what the resource monitor shows for Firefox...

snipped. --tzuk

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Tue Apr 23, 2013 4:30 am

I don't think you said which version of Windows you use.

As for Emsisoft Anti-Malware please note that it still appear in the log.

Is it possible for you to temporarily uninstall all your security software -- Anti-Malware, Online Armor, EMET -- to check if this makes a difference? I know it's a hassle but your position allows you to try to figure out the incompatibility simply by eliminating software from the mix.
tzuk

dja2k
Posts: 123
Joined: Wed Sep 12, 2007 1:16 pm

Post by dja2k » Tue Apr 23, 2013 4:34 am

tzuk wrote:I don't think you said which version of Windows you use.

As for Emsisoft Anti-Malware please note that it still appear in the log.

Is it possible for you to temporarily uninstall all your security software -- Anti-Malware, Online Armor, EMET -- to check if this makes a difference? I know it's a hassle but your position allows you to try to figure out the incompatibility simply by eliminating software from the mix.
Yeah sorry I am using Windows 8 x64 and I didn't have Online Armor or Anti-Malware disabled since I had already tested with them turned off. But I will remove them and try it again. Thanks!

dja2k

dja2k
Posts: 123
Joined: Wed Sep 12, 2007 1:16 pm

Post by dja2k » Tue Apr 23, 2013 4:46 am

Okay I completely uninstalled Online Armor, Anti-Malware, and EMET from my Windows 8 x64. To explain further, the print window comes up delayed up to a minute or so because in the meantime Firefox is not responding, then when the print dialog appears, I can't click on properties cause nothing happens and if I press print, it gives me an error.

I re-ran the resource access monitor....

snipped. --tzuk

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Tue Apr 23, 2013 4:57 am

Thanks for checking again without the other software, but looks like it didn't make a difference.
On the other hand I can reproduce the problem on 64-bit Windows 8 so this is actually a Windows 8 issue.
I hope I can have this fixed for the next beta version.
tzuk

dja2k
Posts: 123
Joined: Wed Sep 12, 2007 1:16 pm

Post by dja2k » Tue Apr 23, 2013 5:15 am

Great! I though I was alone on this issue and thanks hopefully you get it resolved.

dja2k

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Fri Apr 26, 2013 9:26 am

I think I fixed this today. I will ask you to confirm when I release the next beta version. Thanks for pointing it out!
tzuk

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Mon Apr 29, 2013 2:55 pm

Please check version 4.01.07.
tzuk

dja2k
Posts: 123
Joined: Wed Sep 12, 2007 1:16 pm

Post by dja2k » Tue Apr 30, 2013 3:57 am

Confirmed Printing is fixed and works perfectly, Thanks tzuk!

dja2k

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest