[.09] ZapWallPaper Magick not working with beta 4.01

Listing issues addressed in beta version 4.01
Locked
monami
Posts: 54
Joined: Tue Jul 20, 2010 8:27 am

[.09] ZapWallPaper Magick not working with beta 4.01

Post by monami » Mon Apr 22, 2013 9:30 am

but it does work perfectly with stable 3.76.0.0. I have attached a link to download sorry it is in French but orange download button is marked as such.
When you have a moment would appreciate if you could take a look at it! :D Program seems to run but screen shows black. :cry:

http://www.zapwallpaper.fr/blog/telecha ... /?did=167]
Regards,

Monami

Window 8.1 64bit & Windows 7 Home Premium 64bit & XP Home 32bit (all SP's & updates, running as admin), NS 2015, Sandboxie purchased & activated (always latest version including betas unless otherwise specified)

monami
Posts: 54
Joined: Tue Jul 20, 2010 8:27 am

Post by monami » Tue Apr 30, 2013 7:59 am

I thought I would try beta 4.01.07 to see if it solved the problem...but alas the problem remains! :( So back to stable 3.76.0.0
Regards,

Monami

Window 8.1 64bit & Windows 7 Home Premium 64bit & XP Home 32bit (all SP's & updates, running as admin), NS 2015, Sandboxie purchased & activated (always latest version including betas unless otherwise specified)

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Wed May 01, 2013 6:52 am

I will look into it.
tzuk

monami
Posts: 54
Joined: Tue Jul 20, 2010 8:27 am

Post by monami » Thu May 16, 2013 8:05 pm

FYI

Tried 4.01.08 to see if the problem was resolved...unfortunately the problem remains! :(
Regards,

Monami

Window 8.1 64bit & Windows 7 Home Premium 64bit & XP Home 32bit (all SP's & updates, running as admin), NS 2015, Sandboxie purchased & activated (always latest version including betas unless otherwise specified)

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Sat May 25, 2013 10:36 am

I am afraid the problem remains in version 4.01.09 and will remain for some time yet.

In version 3.76 this works only after you enable the setting -

Permit programs to change desktop wallpapers and other system parameters

In version 4.01 this setting is not supported at this time and I don't have immediate plans to add it back.

I'm sorry for the inconvenience.
tzuk

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests