Windows Live mail cannot initialize RSS feeds when sandboxed

Listing issues addressed in beta version 4.01
Locked
DelenaJava

Windows Live mail cannot initialize RSS feeds when sandboxed

Post by DelenaJava » Sat Mar 16, 2013 5:56 am

Last week, I installed IE 10 on my computers.
Since then, I think, WLmail (part of Windows Essentials 2012) does not initialize RSS feeds on one computer.
Reading and sending mail is not affected. Outside Sandboxie, RSS feeds initialize. Before last week, no problem.

I do run two computers with similar configuration. The other computer, running 64-bit, runs WLM fine.
This one, a 32-bit computer running Windows 7 (Enterprise, service pack 1), has the problem.
Configuration files are identical.

LIve mail version: Version 2012 (Build 16.4.3505.0912)

Resource logs of two computer show a few differences.
The first one = File/Key X \Device\Mup which line is not included at all in the resource log of the 64-bit computer.

Tried:
Installed fresh copy of version 3.76 , registered.
Deleted contents of Sandbox (Sandbox IE_WLM, forced for IE and WLM)
Restarted the computer.
Run repair on Windows Essentials 2012.

Resource log of affected computer:
snipped. --tzuk

Sandboxie configuration file:
snipped. --tzuk

DelenaJava

Post by DelenaJava » Tue Mar 19, 2013 6:58 am

With Sandboxie 401-04, the RSS feeds start as expected.
However, starting Windows Live Mail with this version on this computer, Sandboxie issues error 2205: Service not implemented: SetParent.

tzuk
Sandboxie Founder
Sandboxie Founder
Posts: 16076
Joined: Tue Jun 22, 2004 12:57 pm

Post by tzuk » Tue Mar 19, 2013 6:13 pm

For now you can ignore the message about SetParent, unless there is any visible error.

I will probably remove this warning message at some point.
tzuk

DelenaJava

Post by DelenaJava » Thu Mar 21, 2013 1:27 pm

Did so. Thnx. :D

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests