Forced Programs? [SOLVED]

If it's not about a problem in the program
Post Reply
Weasel
Posts: 2
Joined: Mon Jan 29, 2018 3:13 pm

Forced Programs? [SOLVED]

Post by Weasel » Mon Jan 29, 2018 5:19 pm

Is the Forced Programs working? I installed 5.23 to get around the sbiedrv problem but I can't seem to force programs into the sandbox.

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 2819
Joined: Mon Nov 07, 2016 3:10 pm

Re: Forced Programs?

Post by Barb@Invincea » Mon Jan 29, 2018 5:36 pm

Hello Weasel,

We are not receiving any reports regarding Forced Programs feature not working. I am also unable to reproduce any issues with it.
If you'd like us to help you troubleshoot, please provide this information:
viewtopic.php?f=11&t=19746

Does the issue follow you to a new Sandbox with default settings?
What programs are affected? Does anything else run inside the sandbox?

Regards,
Barb.-

Weasel
Posts: 2
Joined: Mon Jan 29, 2018 3:13 pm

Re: Forced Programs?

Post by Weasel » Mon Jan 29, 2018 6:53 pm

Thanks for the reply. Seems as though, what with trying to get SandboxIE and a some other sandbox programs to work, the problem was user error. I had the syntax wrong when adding programs to the list.
Sorry.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests