Roboform Configuration

If it's not about a problem in the program
Post Reply
AMD
Posts: 76
Joined: Sun Aug 19, 2012 10:23 am

Roboform Configuration

Post by AMD » Wed May 24, 2017 1:59 pm

Hi,

Could i ask for some assistance to configure setting to allow Roboform to update its database with added or amended logins etc in order that the same information is available in an unsandboxed browser.

Many Thanks

Andy

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 2470
Joined: Mon Nov 07, 2016 3:10 pm

Re: Roboform Configuration

Post by Barb@Invincea » Wed May 24, 2017 2:16 pm

Hello AMD,

Please see this thread:
http://forums.sandboxie.com/phpBB3/view ... rm#p125289
Make sure to activate the Roboform template before following those steps.

Regards,
Barb.-

AMD
Posts: 76
Joined: Sun Aug 19, 2012 10:23 am

Re: Roboform Configuration

Post by AMD » Thu May 25, 2017 9:49 am

Thanks Barb,

The link refers more to enabling Roboform but in my case Roboform is working fine sandboxed. It was when i add a login whilst sandboxed that i wanted to ensure is saved to the Roboform unsandboxed data file. This may be via recover files but not sure.

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 2470
Joined: Mon Nov 07, 2016 3:10 pm

Re: Roboform Configuration

Post by Barb@Invincea » Thu May 25, 2017 10:26 am

Hello AMD,

If you have followed the steps listed on that thread, you should be able to save logins using Sandboxed Roboform.

If you are experiencing a specific issue, please provide the required info so that we can test it.
http://forums.sandboxie.com/phpBB3/view ... 11&t=19746

Regards,
Barb.-

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests