OPERA auto_update.exe thru the 'Box ? [SOLVED]

If it's not about a problem in the program
Post Reply
bill1937
Posts: 5
Joined: Sat Apr 08, 2017 11:57 am

OPERA auto_update.exe thru the 'Box ? [SOLVED]

Post by bill1937 » Sat Apr 15, 2017 1:50 pm

S/B 5.18 working great; thanks.

I get occasional messages telling me of a new version of OPERA. I've been restarting OPERA, outside the box, to do their update. No problem but I wondered what it would take to have "auto_update.exe" do it's thing THROUGH the sandbox? I have forced that file, but still the automatic updating does not happen. Am I missing something, or is it not possible?

B

bo.elam
Sandboxie Guru
Sandboxie Guru
Posts: 2868
Joined: Wed Apr 22, 2009 9:17 pm

Re: OPERA auto_update.exe thru the 'Box ?

Post by bo.elam » Sat Apr 15, 2017 10:51 pm

For security, Sandboxie doesn't allow browser updates in the sandbox.

Bo

bill1937
Posts: 5
Joined: Sat Apr 08, 2017 11:57 am

Re: OPERA auto_update.exe thru the 'Box ?

Post by bill1937 » Sun Apr 16, 2017 9:39 am

Thanks, Bo...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests