Problem after updating to Waterfox 56

Please post your problem description here

Moderator: Barb@Invincea

Post Reply
n8chavez
Posts: 49
Joined: Tue Dec 04, 2007 1:58 pm

Problem after updating to Waterfox 56

Post by n8chavez » Fri Dec 01, 2017 4:30 pm

Is anyone else having an issue with SBIE 5.22 and Waterfox 56? Every time I try to launch Waterfox 56 in a sandbox it crashes; werfault.exe requests permission to run then the browser crashes. This was not the case in Waterfox 55, which I had to revert to. It ran perfectly. The config I use it below.

Code: Select all

[GlobalSettings]

Template=ComodoInternetSecurity
Template=Logitech_G15_Keyboard
Template=WindowsRasMan
Template=WindowsLive
Template=OfficeLicensing
Template=OfficeClickToRun
FileRootPath=s:\%SANDBOX%
ActivationPrompt=n

[DefaultBox]

ConfigLevel=7
AutoRecover=y
BlockNetworkFiles=y
Template=qWave
Template=WindowsFontCache
Template=BlockPorts
Template=LingerPrograms
Template=Chrome_Phishing_DirectAccess
Template=Firefox_Phishing_DirectAccess
Template=AutoRecoverIgnore
RecoverFolder=%{374DE290-123F-4565-9164-39C4925E467B}%
RecoverFolder=%Personal%
RecoverFolder=%Favorites%
RecoverFolder=%Desktop%
BorderColor=#00FFFF,ttl
Enabled=y
NeverDelete=y

[UserSettings_0C78020D]

SbieCtrl_UserName=natha
SbieCtrl_NextUpdateCheck=1512762185
SbieCtrl_UpdateCheckNotify=n
SbieCtrl_HideWindowNotify=n
SbieCtrl_ShowWelcome=n
SbieCtrl_WindowCoords=865,40,679,514
SbieCtrl_ActiveView=40021
SbieCtrl_ReloadConfNotify=n
SbieCtrl_EditConfNotify=n
SbieCtrl_TerminateWarn=n
SbieCtrl_ExplorerWarn=n
SbieCtrl_TerminateNotify=n
SbieCtrl_HideMessage=2303,DefWindowProcA (33, 5)
SbieCtrl_HideMessage=2303,DefWindowProcW (33, 5)
SbieCtrl_HideMessage=2335,WerFault.exe [33 / 0]
SbieCtrl_HideMessage=2101,OpenProcess (C0000022) access=001FFFFF initialized=1
SbieCtrl_HideMessage=1308,WerFault.exe [Miranda]
SbieCtrl_HideMessage=2222,WerFault.exe [Miranda]
SbieCtrl_HideMessage=1308,WerFault.exe [Firefox]
SbieCtrl_HideMessage=2314,WerFault.exe
SbieCtrl_AutoApplySettings=y
SbieCtrl_SettingChangeNotify=n
SbieCtrl_EnableLogonStart=y
SbieCtrl_EnableAutoStart=y
SbieCtrl_AddDesktopIcon=y
SbieCtrl_AddQuickLaunchIcon=y
SbieCtrl_AddContextMenu=y
SbieCtrl_AddSendToMenu=n
SbieCtrl_BoxExpandedView=Waterfox

[Waterfox]

Enabled=y
ConfigLevel=7
AutoRecover=y
BlockNetworkFiles=y
Template=qWave
Template=WindowsFontCache
Template=BlockPorts
Template=LingerPrograms
Template=Chrome_Phishing_DirectAccess
Template=Firefox_Phishing_DirectAccess
Template=AutoRecoverIgnore
RecoverFolder=%{374DE290-123F-4565-9164-39C4925E467B}%
BorderColor=#00FFFF,off
BoxNameTitle=y
AutoDelete=y
NeverDelete=n
ForceProcess=waterfox.exe
NotifyInternetAccessDenied=y
ProcessGroup=<StartRunAccess>,<InternetAccess>,dllhost.exe,AgileBits.OnePassword.Desktop.exe
ProcessGroup=<InternetAccess>,waterfox.exe,1password.nativemessaginghost.exe
NotifyStartRunAccessDenied=y
OpenPipePath=waterfox.exe,%AppData%\Waterfox\Profiles\aunfs8jw.default\extension-data\ublock0.sqlite
OpenPipePath=*\device\namedpipe\1password*
ClosedIpcPath=!<StartRunAccess>,*
ClosedFilePath=!<InternetAccess>,InternetAccessDevices
ClosedFilePath=C:\Scripts\
ClosedFilePath=C:\Program Files\IFW\
ClosedFilePath=C:\Program Files (x86)\Mullvad\
ClosedFilePath=C:\Program Files\COMODO\ 
Any ideas how I can fix this?

Thanks.

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 2470
Joined: Mon Nov 07, 2016 3:10 pm

Re: Problem after updating to Waterfox 56

Post by Barb@Invincea » Fri Dec 01, 2017 4:56 pm

Hello n8chavez,

Please see the workaround here:
viewtopic.php?f=11&t=24389

If that doesn't work, make sure to delete the contents of your Sandbox and re-try.

If the problem persists, provide this info and I will test it:
viewtopic.php?f=11&t=19746

Regards,
Barb.-

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 15 guests