Missing or invalid expansion for TEMP in SB 5.20 x64

Please post your problem description here

Moderator: Barb@Invincea

Post Reply
cornflake
Posts: 231
Joined: Fri May 13, 2011 5:44 pm

Missing or invalid expansion for TEMP in SB 5.20 x64

Post by cornflake » Fri Nov 10, 2017 12:18 am

Sometimes I see this message:

SBIE1406 Missing or invalid expansion for TEMP: [C0000034]
SBIE1412 In text: [Test] ForceFolder=%TEMP%\test*
SBIE1406 Missing or invalid expansion for TEMP: [C0000034]
SBIE1412 In text: [Test] ForceFolder=%TEMP%\test*

... and sometimes I don't. It seems this is a known issue that was fixed 2 years ago but I still see it occasionally. Windows 8.1 x64 and Sandboxie 5.20 x64.

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 2470
Joined: Mon Nov 07, 2016 3:10 pm

Re: Missing or invalid expansion for TEMP in SB 5.20 x64

Post by Barb@Invincea » Fri Nov 10, 2017 9:55 am

Hello cornflake ,

Please update to the latest version of Sandboxie:
https://www.sandboxie.com/DownloadSandboxie

Then, delete any old contents from your Sandboxes and provide repro steps so that I can test them (if the issue persists).

Are you using any specific settings? If so, please upload a copy of your Sandboxie configuration.
Configuration--> Edit Configuration
Copy/paste the contents on your response, highlight them and hit the "</>" button for formatting purposes.

Regards,
Barb.-

cornflake
Posts: 231
Joined: Fri May 13, 2011 5:44 pm

Re: Missing or invalid expansion for TEMP in SB 5.20 x64

Post by cornflake » Sun Nov 12, 2017 3:35 pm

No it's just a plain sandbox that I added ForceFolder to. It's not reproducible but it happens sometimes. I've seen it in Windows 8.1 but not Windows 7 where I also have the same sandbox. Basically I have some programs out of my control that unzip and then launch from the temporary directory and I prefer that they would start in the sandbox. Works pretty well but occasionally I see that message in Windows 8.1 which makes me wonder if it's working 100%.

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 2470
Joined: Mon Nov 07, 2016 3:10 pm

Re: Missing or invalid expansion for TEMP in SB 5.20 x64

Post by Barb@Invincea » Mon Nov 13, 2017 10:50 am

Hello cornflake,

Whenever you get a chance to update Sandboxie and provide the info I requested before, I will test the scenario and see if I can find anything.

Regards,
Barb.-

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: APMichael, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] and 13 guests