New forums with https support!

Please post your problem description here

Moderator: Barb@Invincea

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 1830
Joined: Mon Nov 07, 2016 9:10 pm

New forums with https support!

Post by Barb@Invincea » Fri Jun 02, 2017 12:15 am

Hi everybody,

We have updated the forums to a newer version that provides https support.
Please let us know if you encounter any issues.

Thank you,
Barb.-

PS: If you are trying to access a link to an older topic and you are unable to reach the page, please be sure to add "https" first.

bo.elam
Sandboxie Guru
Sandboxie Guru
Posts: 2729
Joined: Thu Apr 23, 2009 2:17 am

Re: New forums with https support!

Post by bo.elam » Fri Jun 02, 2017 5:14 am

I am having problems with Firefox. I am getting the "Your connection is not secure" message. Adding the exception allows me to visit the forum. Internet explorer works fine after changing my bookmark to include https. I dont save cache, history in Firefox and its been a few hours since the forum update was done. Perhaps it ll be OK tomorrow.

Bo

Domochevsky
Posts: 125
Joined: Thu Jun 06, 2013 12:04 am

Re: New forums with https support!

Post by Domochevsky » Fri Jun 02, 2017 6:00 am

Trying to access the site via the old http does not lead to an error message for me. Instead the connection just times out, saying that the server took too long to respond. An automatic redirect to https would be useful here.

bjm
Posts: 448
Joined: Sat Aug 02, 2008 9:24 pm

Re: New forums with https support!

Post by bjm » Fri Jun 02, 2017 12:06 pm

Yep, need to add s to http links.

brad@invincea
Site Admin
Site Admin
Posts: 13
Joined: Mon Feb 10, 2014 5:09 pm

Re: New forums with https support!

Post by brad@invincea » Fri Jun 02, 2017 1:48 pm

Domochevsky wrote:
Fri Jun 02, 2017 6:00 am
Trying to access the site via the old http does not lead to an error message for me. Instead the connection just times out, saying that the server took too long to respond. An automatic redirect to https would be useful here.
Our original intent was to not do this, but since it seems to be causing some issues, I'll re-enable it for now. You should start seeing access to http automatically push you to https.

brad@invincea
Site Admin
Site Admin
Posts: 13
Joined: Mon Feb 10, 2014 5:09 pm

Re: New forums with https support!

Post by brad@invincea » Fri Jun 02, 2017 2:00 pm

bo.elam wrote:
Fri Jun 02, 2017 5:14 am
I am having problems with Firefox. I am getting the "Your connection is not secure" message. Adding the exception allows me to visit the forum. Internet explorer works fine after changing my bookmark to include https. I dont save cache, history in Firefox and its been a few hours since the forum update was done. Perhaps it ll be OK tomorrow.

Bo
I believe I have corrected this issue as well. Please let me know if this continues to happen.

bo.elam
Sandboxie Guru
Sandboxie Guru
Posts: 2729
Joined: Thu Apr 23, 2009 2:17 am

Re: New forums with https support!

Post by bo.elam » Fri Jun 02, 2017 5:04 pm

brad@invincea wrote:
Fri Jun 02, 2017 2:00 pm
I believe I have corrected this issue as well. Please let me know if this continues to happen.
All is well now. Thanks.

Bo

deathhilarious
Posts: 7
Joined: Thu Mar 12, 2015 9:51 pm

Re: New forums with https support!

Post by deathhilarious » Fri Jun 09, 2017 12:09 am

Thank you! This is much appreciated.

Now I can be a little less vigilant about checking installer signatures every time I grab a beta release from the forum.

cornflake
Posts: 203
Joined: Fri May 13, 2011 10:44 pm

A lot of Google web links no longer work

Post by cornflake » Thu Jun 15, 2017 7:53 am

I'm not sure where to post this. I'm not putting it in problem reports since it's not about the program.

A lot of google links to sandboxie's website no longer work when I google sandboxie stuff.
The links have a format like `https://sandboxie.com/phpbb/` and the new working links have phpBB3 in them. For example the second link in google for sandboxie forum is to a broken link.

Image

Here's a thread example

Code: Select all

forums.sandboxie.com • View topic - RegHive files
https://www.sandboxie.com/phpbb/viewtopic.php?t=16071

Not Found

The requested URL /phpbb/viewtopic.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
which is not correct since it's now viewtopic.php?f=17&t=16071

Also file attachments are not working, I tried to upload that PNG screenshot above but nothing happens. I had to use a third party image service.


MERGED POST

Another thing is I'm subscribed to topics and did not receive an e-mail notification this morning for one of them. Not sure if that's just me

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 1830
Joined: Mon Nov 07, 2016 9:10 pm

Re: New forums with https support!

Post by Barb@Invincea » Thu Jun 15, 2017 7:19 pm

Hello cornflake ,

What was your search string? I need it so I can see the same results.

Regarding the emails, there was a problem with the IP address but it has been fixed as of today.
Please confirm that you are receiving emails now.

Regards,
Barb.-

cornflake
Posts: 203
Joined: Fri May 13, 2011 10:44 pm

Re: New forums with https support!

Post by cornflake » Thu Jun 15, 2017 7:24 pm

Barb@Invincea wrote:
Thu Jun 15, 2017 7:19 pm
What was your search string? I need it so I can see the same results.
I don't remember the ones I used then. They're pretty easy to find though for example search google for
sandboxie reghive.log1
click on the second link
Barb@Invincea wrote:
Thu Jun 15, 2017 7:19 pm
Please confirm that you are receiving emails now.
Yes I'm receiving them now, I received an e-mail notification of an update to this post.

Thanks

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 1830
Joined: Mon Nov 07, 2016 9:10 pm

Re: New forums with https support!

Post by Barb@Invincea » Thu Jun 15, 2017 7:42 pm

Hi cornflake,

Can you try clicking on the drop-down arrow next to the URL (under the link) and select"Cache" ?
It should redirect you to viewtopic.php?f=17&t=16071

If you have more searches that trigger problems, please provide them and I will test them to find out what's going on.

Regards,
Barb.-

cornflake
Posts: 203
Joined: Fri May 13, 2011 10:44 pm

Re: New forums with https support!

Post by cornflake » Thu Jun 15, 2017 7:46 pm

You can easily see all of them just search for:
site:www.sandboxie.com/phpbb/
The problem is google still has the old URLs in the search results

Also now that you have a new board is there a way that you can put the content of forum posts in the emails, like so I can receive a daily update for each post with the posts actually in the email like vbulletin

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 1830
Joined: Mon Nov 07, 2016 9:10 pm

Re: New forums with https support!

Post by Barb@Invincea » Thu Jun 15, 2017 8:10 pm

Hey cornflake ,

It seems that it is just 5 links that are found when performing that search (most of which do redirect).
Give it a try now. Should be resolved.

Regarding the email content, we are not planning on changing that feature at the moment.

Regards,
Barb.-

brad@invincea
Site Admin
Site Admin
Posts: 13
Joined: Mon Feb 10, 2014 5:09 pm

Re: New forums with https support!

Post by brad@invincea » Thu Jun 15, 2017 8:18 pm

@cornflake - we believe we may have corrected this issue. Please retest and let us know if the links now work.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 15 guests