RoboForm 8 Eror

Please post your problem description here

Moderator: Barb@Invincea

Post Reply
yusuf1284
Posts: 14
Joined: Fri May 04, 2012 10:55 am

RoboForm 8 Eror

Post by yusuf1284 » Wed Dec 21, 2016 5:16 pm

RoboForm User Data Folder is not defined.
Sandboxie (5.16) Compatibility on

Image
Image

and error

Image
Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.

İmam Gazali

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 2465
Joined: Mon Nov 07, 2016 3:10 pm

Re: RoboForm 8 Eror

Post by Barb@Invincea » Thu Dec 22, 2016 10:53 am

Hello yusuf1284 ,

How are you triggering this error? Which browser are you using?

Regards,
Barb.-

Guest10
Posts: 5127
Joined: Sun Apr 27, 2008 5:24 pm
Location: Ohio, USA

Re: RoboForm 8 Eror

Post by Guest10 » Fri Dec 23, 2016 12:39 pm

Is the Roboform folder at:
C:\Users\(username)\Documents\My RoboForm Data
which is where Sandboxie's template expects it to be ?

Have you blocked access to the Documents folder for sandboxed programs: Sandbox Settings > Resource Access > File Access > Read-Only Access (or) Write-Only Access ?
Paul
Win 10 Home 64-bit (w/admin rights) - Zone Alarm Pro Firewall, MalwareBytes Premium A/V, Firefox, Thunderbird
Sandboxie user since March 2007

yusuf1284
Posts: 14
Joined: Fri May 04, 2012 10:55 am

Re: RoboForm 8 Eror

Post by yusuf1284 » Sat Dec 24, 2016 2:34 pm

Barb@Invincea wrote:Hello yusuf1284 ,

How are you triggering this error? Which browser are you using?

Regards,
Barb.-
Roboform 8 > https://www.roboform.com/
İstanbul Kiyamet vakti login window
Image

Running without sandboxie
Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.

İmam Gazali

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 2465
Joined: Mon Nov 07, 2016 3:10 pm

Re: RoboForm 8 Eror

Post by Barb@Invincea » Tue Dec 27, 2016 10:58 am

yusuf1284,

If the problem only occurs with that one site, please try clearing your cache and your Sandbox contents and try again. Otherwise, provide your browser/OS version and website address so that I can test it.
Also, please see Guest10's response above.

Regards,
Barb.-

yusuf1284
Posts: 14
Joined: Fri May 04, 2012 10:55 am

Re: RoboForm 8 Eror

Post by yusuf1284 » Wed Dec 28, 2016 11:42 pm

Windows 10 Pro x64
Roboform 8.2.7.7

Image
Image
Image
Image

The problem is solved if I log in.

But on this screen again the same error.

Image
Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.

İmam Gazali

Barb@Invincea
Sandboxie Support
Sandboxie Support
Posts: 2465
Joined: Mon Nov 07, 2016 3:10 pm

Re: RoboForm 8 Eror

Post by Barb@Invincea » Thu Dec 29, 2016 10:42 am

yusuf1284,

I just created an account and used RoboForm via IE11 to login without problems.
Any chance the information is incorrect (username/pwd) ?

Please be sure to clear your browser's cache and empty your Sandbox and try again.

Regards,
Barb.-

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests