Search found 6 matches

by MichaBl
Wed Mar 07, 2018 2:36 am
Forum: Problem Reports
Topic: Slow Performance with WPAD and Internet Explorer 11
Replies: 12
Views: 1005

Re: Slow Performance with WPAD and Internet Explorer 11

Hi and good morning. It depends and differs. Sometimes I only get a white screen and it takes 10 till 15 seconds till the startpage (intranet) ist displayed. If I disable the sandbox it takes only one second or maybe even faster. If I enter an url it also takes some time till the page is loaded. Onl...
by MichaBl
Fri Mar 02, 2018 6:46 am
Forum: Problem Reports
Topic: Slow Performance with WPAD and Internet Explorer 11
Replies: 12
Views: 1005

Re: Slow Performance with WPAD and Internet Explorer 11

Hi Barb. Okay. Here is the output without symantec. (Drive) \Device\CdRom0 (Drive) \Device\CdRom1 (Drive) \Device\HarddiskVolume2 (Drive) \Device\HarddiskVolume3 (Drive) \Device\HarddiskVolume4 (Drive) \Device\HarddiskVolume5 (Drive) \Device\HarddiskVolume6 (Drive) \Device\HarddiskVolume7 (Drive) \D...
by MichaBl
Tue Feb 27, 2018 2:43 am
Forum: Problem Reports
Topic: Slow Performance with WPAD and Internet Explorer 11
Replies: 12
Views: 1005

Re: Slow Performance with WPAD and Internet Explorer 11

Hi and good morning. Here is the wpad script (some things are changed to x). function FindProxyForURL(url, host) { var resolved_ip = dnsResolve(host); if ( isPlainHostName(host) || dnsDomainIs(host, ".ourdomain.local") || dnsDomainIs(host, "localhost")|| shExpMatch(url,"https://specialserver.ourdoma...
by MichaBl
Mon Feb 26, 2018 12:04 pm
Forum: Problem Reports
Topic: Slow Performance with WPAD and Internet Explorer 11
Replies: 12
Views: 1005

Re: Slow Performance with WPAD and Internet Explorer 11

Hi. I uninstalled Symantec and tried again. Same result. The connection works but it is very slow and takes lots of time till I get an connection. I also tried a new sandbox with default settings. Same result. Also I can not go back to version 5.20 because of Microsoft Patches. If I go back Sandboxi...
by MichaBl
Thu Feb 15, 2018 7:19 am
Forum: Problem Reports
Topic: Slow Performance with WPAD and Internet Explorer 11
Replies: 12
Views: 1005

Re: Slow Performance with WPAD and Internet Explorer 11

Hi and sorry for late answer.
Yes, we use Symantec Endpoint Protection.
I could uninstall and test again.
The "error" occurs in default sandboxes. IE is very slow.
If I disable the sandbox with next start IE is fast again.
The error exists on all versions, I tested.

Regards,
Micha
by MichaBl
Wed Nov 15, 2017 1:50 pm
Forum: Problem Reports
Topic: Slow Performance with WPAD and Internet Explorer 11
Replies: 12
Views: 1005

Slow Performance with WPAD and Internet Explorer 11

Good evening. We use wpad in our network environment. This works well for all our browsers as Firefox, Internet Explorer and also Chrome. Now we installed Sandboxie 5.22 and we have very low performance with Internet Explorer 11. Our environment is Windows 7, Internet Explorer 11 and an actual relea...